Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

Ondersteuning mantelzorg

Mantelzorg ondersteuning Omroep Max - Zorg uit handen

Verpleeg Collectief particuliere thuiszorg is gevraagd haar medewerking te verlenen aan het nieuwe programma van Omroep Max Zorg uit Handen. De reeks programma's heeft zijn start vanaf aanstaande maandag 2 september. Met dit programma wil Omroep Max aandacht schenken aan mantelzorgers die de zorg hebben voor een chronisch zieke of beperkte partner of naaste. Zes Bekende Nederlanders nemen tijdelijk de dagelijkse intensieve zorgtaken van mantelzorgers over. Door zich voor even te ontfermen over de zorgvrager en openhartig de eigen ervaringen met de kijker te delen, laat de BN’er zien hoe urgent de verhalen zijn en wat de impact van mantelzorg is op het leven van zoveel gewone Nederlanders.

In elke aflevering staat een aangrijpend verhaal centraal. Onder meer Johnny de Mol en Najib Amhali steken de handen uit de mouwen.

Tijdens de aanwezigheid van de BN’ers kunnen de mantelzorgers een paar dagen tot rust komen tijdens een korte vakantie. Iets wat in het dagelijks leven niet of nauwelijks mogelijk is, omdat zorgen voor geliefden nooit stopt.

Zorgverleners van het Verpleeg Collectief hebben hun medewerking verleent tijdens de opnamens van het programma.