Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

De Hulp van het Jaar verkiezing 2015 heeft al meer dan 90 nominaties binnengekregen. Deze mijlpaal is afgelopen dinsdag bereikt. “Stuk voor stuk nominaties met mooie, dankbare verhalen van hulpvragers, familie en collega’s van de hulpen”, aldus initiatiefnemer Tom Verhagen van de Nationale Hulpgids. Bijzondere hulpen die werkzaam zijn in de thuiszorg, begeleiding, verzorging en kinderopvang kunnen nog tot en met 18 oktober genomineerd worden op www.hulpvanhetjaar.nl.

Dankbare en bijzondere verhalen
‘’Onze hulp verdient het omdat zij ons komt ontlasten met de zorg die wij hebben voor ons zoontje van 7 jaar met Autisme. Zo kunnen wij af en toe even op adem komen en opladen’’. Dit is één van de vele nominaties die dankbare hulpvragers hebben opgestuurd. Uit de nominaties blijkt vaak ook dat de hulp allang niet meer zomaar een hulp is. Complimenten als ‘reddende engel’, ‘echte topper’ en ‘geweldige hulp’ komen dan ook regelmatig voorbij. Deze waardering is precies waar de Nationale Hulpgids het voor doet: om de hulpen die echt bijzonder zijn in het zonnetje te zetten.

Nomineren
Ken jij ook een hulp die deze titel heeft verdiend? Jouw eigen lieve hulp of een speciale collega die altijd voor iedereen klaarstaat? Nomineer hem/haar dan vóór 19 oktober voor Hulp van het Jaar 2015 op www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 16 november 2015 bekend gemaakt worden.

Partners
De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo: dé belangenvereniging van en voor pgb-houders. Ook LOC is één van onze partners: LOC vertegenwoordigt 1.300 cliëntenraden en 600.000 cliënten in zorg en welzijn. Ook CNV Zorg & Welzijn zal onze partner zijn tijdens de verkiezing. Als mediapartner zal Dichtbij ons weer bijstaan. Dichtbij helpt mensen hun lokale doelen te bereiken en geeft de mogelijkheid tot een gesprek over zaken die zij relevant vinden.

Bron: Medical facts