Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

Gedwongen opname in verpleegtehuis

Wij zoeken enthousiaste Verpleegkundigen niveau 4 , 5 en 6 ( verpleegkundigen A, B of Z ) & Verzorgenden I.G. in de particuliere thuiszorg in Utrecht, Gelderland, Noord - Brabant en Noord - Holland
 

Het Verpleeg Collectief is meer dan 30 jaar actief in de particuliere zorg thuis. Gestart vanuit een kleine groep van zelfstandig verpleegkundigen en verzorgenden IG zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie. We geloven desondanks nog steeds in een  persoonlijke match  tussen zorgvrager en zorgverleners. Om deze reden werken we ook niet met app's waarin op willekeurige diensten kan worden ingeschreven of op gereageerd. We zijn wel volkomen digitaal maar het matchen van de juiste zorgverlener op de juiste plaats blijft voor ons mensen werk

Wij verlenen hoofdzakelijk particuliere zorg aan chronisch zieke clienten ( veelal zorg voor ouderen)  en gaan liever een verbintenis voor de langere termijn aan waarin we jouw voorkeuren en capaciteiten als zorgverlener leren kennen en wij beter kunnen inschatten waar jij op jouw plek zou kunnen zijn. 

Wij zoeken cliëntgerichte zorgverleners met goede sociale vaardigheden. Je bent zelfstandig, flexibel inzetbaar en kunt snel inspelen op wisselende situaties. Je bent betrokken, actief en collegiaal. Ervaring in de verzorging van cliënten in de thuissituatie en het werken met zorgdossiers zijn gewenst. Je hebt in de particuliere thuiszorg voldoende tijd om naast Persoonlijke Verzorging & Verpleging mee te werken aan het verhogen van het welzijn van de client. 

De diensten variëren van minimaal 4 uur tot 24 uur per dag. Je werkt als zelfstandig zorgverlener (ZZP'er) en werkt 1 op 1 bij de client thuis. De client is leidend in de zorg die jij verleent. 
Je verricht verzorgende, begeleidende, verpleeg technische en coördinerende werkzaamheden bij onze cliënten thuis. Je verricht de werkzaamheden vanuit je eigen professionele verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een vast zorgteam. 

Zelfstandig kunnen werken, integriteit en enthousiasme voor de zorg zijn enkele vereisten. In de particuliere thuiszorg heb je de mogelijkheid tijd en aandacht aan je clienten te besteden. 


 

Voor meer informatie over mogelijkheden in de particuliere thuiszorg in de regio Utrecht 
kunt u contact opnemen met mevrouw M.L. ten Hoor

margot@verpleegcollectief.nl 

030 - 7437747


Voor meer informatie over mogelijkheden in de regio Noord - Brabant en voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek,
kunt u contact opnemen met: mevrouw N. van Diesen.

nanda@verpleegcollectief.nl

040 - 22 15271


Voor meer informatie over mogelijkheden in de regio Gelderland / Achterhoek en voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek,
kunt u contact opnemen met: mevrouw A. ten Hoor

ada@verpleegcollectief.nl

0573 - 700232


Werken bij  het Verpleeg Collectief

Wil je bij cliënten thuis zorg verlenen en besteed je graag weer tijd en aandacht aan een zorgvrager? Dan is werken via onze organisatie iets voor jou.
Opgericht in 1989 heeft het Verpleeg Collectief ruime ervaring in het organiseren en faciliteren van particuliere zorg bij cliënten thuis. Wij zijn een solide organisatie van particulier werkende gediplomeerde en ervaren Verpleegkundigen niveau 4 en 5 en Verzorgenden I.G.
Je werkt zelfstandig op een adres, maar als lid van een zorgteam. Je evalueert met jouw collega's eens per maand de zorg op een centrale locatie en stelt samen het verpleegkundig zorgplan op. In het plannen van de zorg ben je collegiaal en denk je in het belang van de cliënt. Doordat je als zelfstandige werkt in de zorg bepaal je zelf het aantal uren en de dagen waarop je werkt.

Lijkt deze manier van werken op de manier waarop jij graag zorg verleent? Neem dan contact op met ons op voor een oriënterend gesprek.

Particuliere Thuiszorg

Als verpleegkundige in de particuliere thuiszorg werk je diverse diensten voor cliënten met een uiteenlopend ziektebeeld.
De zorg wordt verleend aan terminaal zieke cliënten, cliënten die lijden aan een chronische ziekte als de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson of vasculaire dementie, of je verleent hulp bij revalidatie of zorg ter overbrugging van een opname.
De diensten waarin je werkt varieëren van enkele uren aaneengesloten, diensten overdag of ‘s nachts tot een 24 uurs dienstverlening. De zorgvrager en/of diens familie / vrienden zijn hierin leidend en bepalen de zorgvraag. Natuurlijk gebeurt dit in overleg met en op advies van het bureau.
 

Werken als Zelfstandige

Je werkt als particulier verpleegkundige bij het Verpleeg Collectief als zelfstandige in de zorg. Dit heeft een aantal consequenties. In de eerste plaats ben je niet in dienst van het Collectief en bepaal je in overleg met je collega’s wanneer je werkt en hoeveel je werkt. De invulling van de zorg wordt bepaald door de wensen van de cliënt. De zorg die een cliënt wenst en nodig heeft staat altijd voorop.
Het werken als ZZP’er houdt ook in dat je een degelijke administratie bij zult moeten houden.

Meer informatie en advies hierbij is te verkrijgen op ons kantoor.

Bijscholing volgen

Via het Verpleeg Collectief is het mogelijk om thema-avonden bij te wonen of om training en (bij)scholingen te volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het kantoor, voor telefoonnummers en dergelijke zie Meer informatie op deze website.

 

Werk je graag zelfstandig , maar wel in een teamverband van professionele zorgverleners

Verleen je graag zorg met voldoende tijd en aandacht voor de cliënt

wil je minder racen tegen de klok en minder bureaucratie tijdens het verlenen van zorg

Bepaal je zelf graag wanneer je werkt en bij welke cliënten?

 

Informeer dan eens bij het Verpleeg Collectief naar de mogelijkheden om te werken als zzp'er in de particuliere thuiszorg