Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

Zelfstandig Ondernemer (ZZP’ er) wat is voordeliger; Auto privé of op de zaak

auto rijden dementerende oudere, auto test dementie


Wat de meest voordelige situatie is voor het gebruik van een auto kopen, leasen of huren is afhankelijk van enkele factoren die te maken hebben met jouw bedrijfsvoering.  

 

5 feiten over pijn

 

Paracetamol is altijd de eerste stap bij postoperatieve pijn

Vaak vinden patiënten paracetamol niet zo waardevol, omdat het een middel is met een licht pijnstillende werking. Paracetamol heeft als pijnstiller vaak niet zo’n goede naam onder patiënten. Maar het heeft dus wel degelijk effect en is het eerste wat je inzet bij pijn. Het is een lichte pijnstiller met bijna geen bijwerkingen.

 

Haarkleur voorspellen middels DNA onderzoek

 

Haarkleur steeds accurater te voorspellen door middel van DNA

Wetenschappers van o.a. Erasmus MC en King’s College London hebben meer dan honderd nieuwe genen gevonden die een belangrijke rol spelen bij het bepalen van de kleur van menselijk haar. De onderzoekers publiceren hun resultaten vandaag in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Nature Genetics.

Het mooi weer komt eraan! 17 fabels en feiten over zonnebrand creme

Gezond in de zon zitten; 17 fabels en feite over zonnebrand creme

  • Wie bruin is, hoeft zich niet in te smeren = fabel

Hoewel mensen met een lichte huid sneller verbranden dan mensen met een donkere huid, moet iedereen zich insmeren om zich te beschermen tegen de zon. Je huid is wel beter beschermd tegen verbranding als je iets bruiner bent. Maar de zon blijft ook dan schadelijk.

 

Pagina's